SHOARMA & PIZZERIA GOUDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 828 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma & Pizzeria Gouda. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 11:42 Ik heb heerlijk gegeten, de bezorging was snel. Bedankt!
20 nov 2022 om 21:09 Hadden spareribs die waren taai en niet gaar was niet lekker zat ook nog veel vlies overheen.... daar bestel ik iig geen spareribs meer
10 nov 2022 om 19:54 Zoals altijd lekker en snelle bezorging!
5 nov 2022 om 11:50 Lekker eten, lekker warm en vers! Ik zou zeggen vaker bestellen!
2 nov 2022 om 20:01 Eten was zeer lekker, bezorger was er binnen no time, eten was lekker warm, ik zou zeggen vaker bestellen!
9 okt 2022 om 23:18 Eten te laat bezorgd door een intern probleem. De pizza was niet te eten en de patat was koud en nat. Geen aanrader.
9 okt 2022 om 8:08 Het eten was koud geserveerd. Veelste veel saus over alles. Gebelt naar het bedrijf en kreeg de baas aan de lijn enige oplosing was dat ik naar hun toe kwam om eten te halen. Ik met een meisje van 1 jaar boven te slapen. Slechtste bedrijf ooit!!!
7 okt 2022 om 20:10 Letterlijk nooit meer!
7 okt 2022 om 19:46 Pizza leek op een pizza uit de supermarkt. Duidelijk geen verse pizzabodem, plastic kaas. Flinke tegenvaller. Durum vlees was goed. De Turkse pizza was goed gevuld maar helaas slap en vet. Geen 2e keer voor mij
6 okt 2022 om 20:08 Broodje kipdoner menu was heerlijk. Groot broodje met veel groente ook erbij. Lekker friet.
4 okt 2022 om 20:12 Slecht! De zak waar het in zat was gescheurd en het leek wel of er een vrachtwagen overheen gereden was. Rauwe patat, broodje met heel veel sla en saus maar vrijwel geen Döner. Pizza kon er mee door maar was net als de rest niet warm.
2 okt 2022 om 22:41 kwartiertje te vroeg bezorgd maar verder top. lekker eten!